Jason Staal
Hartverwarrend Bestaan
18 januari

Jason is onze ‘huisartiest’ al vele malen stond hij op het podium. Altijd was het prachtig, werden mensen gegrepen door zijn teksten, zijn humor. 
Een primeur, speciaal voor Nijend24 speelt Jason op deze avond nummers van zijn nieuwe album “Hartverwarrend bestaan” (komt waarschijnlijk voorjaar 2025 uit). Uiteraard komen zijn bekende nummers. 

Jason Staal
Een jongeman die met de gitaar in de hand zijn liedjes speelt, dat is wat je ziet wanneer je Jason Staal op je podium hebt staan. Wat je hoort is even wat anders: een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig” (3voor12)

Drentse singer-songwriter Jason Staal doet vooral waar hij blij van wordt. Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar één ding willen. Mooie dingen maken. Het resultaat hiervan zijn liedjes, waarbij de teksten voorop staan en de muziek een dragende rol speelt.

Vanaf jonge leeftijd altijd in het theater en achter een instrument te vinden. Na jaren in bands en theaterproducties te spelen, is hij in 2017 solo gegaan. Dit resulteerde in 3 studio-platen, live- album en een theatertoer. De pers over zijn muziek:

Naast albums maken en toeren, maakte hij de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken, theatervoorstellingen met o.a De Kast, Paul de Munnik, Mooi Wark en deed de muzikale begeleiding van diverse theaterprojecten. Hij was onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) I want your song (Talpa) en speelde o.a op het Hello festival, Zwarte Cross en het FestiValderAa.

Tickets 20:30 uur